STAR SALON

Gyermekbarát szépségszalon a Hűvösvölgyben

Kozmetikai szolgáltatásaink

Kozmetikai arckezelések

Túl száraz, érzékeny, allergiára hajlamos, esetleg gyulladt az arcbőre? Vagy csak egyszerűen nem tudja milyen krémet használjon? Megoldás a problémájára: az arcbőr diagnosztika és a célzott kezelés Germaine de Capuccini és Ainhoa elsőosztályú termékeivel! Személyre szabott kezelések gyógyászati minőségű hatóanyagokkal és kiválóan képzett szakembereink segítségével. Professzionális termékeinkkel minden bőrproblémára találunk megoldást.

A következetes szépségápolás jutalma az életkortól független, természetes szépség és erotikus vonzerő.

Termékeik minden, a kozmetológiában elért high-tech elemet tartalmaznak, ezzel új dimenziókat nyitva a kozmetikai kezelések terén. A kozmetikumok hatékonyságának titka a gondosan összeállogatott, kiváló minőségű, tiszta hatóanyagok magas koncentrációjának, és a legkorszerűbb szállítórendszereknek köszönhető. A legmodernebb hatóanyagszállító kapszulák jelentősen nagyobb mennyiségben, és a bőr mélyebb rétegeibe juttatják el az összetevőket, hogy azok ott fejthessék ki hatásukat, ahol szükség van rájuk.

Szakmai hitvallásunk szerint a hagyományos kozmetikai kezelések helyett, személyreszabott, a bőrtípushoz és a bőrállapotához igazított, a testre és a lélekre együttesen ható komplex kezeléseket kínálunk, melyben az embert egységes egésznek tekintjük. Ezek a kezelések és termékek nagyobb távlatokat nyitnak meg a modern bőrápolás előtt és átmenet nélkül az orvosi-egészségügyi gondoskodás területére vezetnek.

Arckezelés árlista

44Masszázs 20perc
(tisztító tej, tonik, radír, arcmasszír)

7.900.-

Masszázs 40perc
(tisztító tej, tonik, radír, arc-, nyak-, dekoltázs-, kar-, kézmasszír)

15.800.-

“Rohanok” kezelés
(tej, tonik, radír, nappali krém)

5.900.-

Tisztító kezelés
( tej, tonik, radír, gőzölés, nyomkodás, fertőtlenítés)

10.800.-

Tisztító kezelés + masszázs
(tej, tonik, radír, gőz, nyomkodás, fertőtlenítés, pakolás, 20 perc masszázs)

18.700.-

 

“Mínusztízév” kezelések

Ultrahang
(letisztítás, hatóanyagos ultrahangos gépi kezelés arcon)

5.500.-

Gyémántfejes bőrcsiszolás
(letisztítás, gépi csiszolás, pakolás, krém)

11.300.-

Gyémántfejes bőrcsiszolás kezelés mellé

4.400.-

GERMAINE de Capuccini professzionális kezelések

Timexpert SRNS
(bőrtápláló anti-aging professzionális kezelés)

28.800.-

Timexpert LIFT(IN)
(lifting/feszesítő hatású professzionális kezelés)

36.000.-

Excel therapy O2
(intenzív antioxidációs program oxigénnel)

31.700.-

Hialluronic
(aktív hidratáló professzionális kezelés az óceán frissességével)

17.800.-

Royal Jelly
(méhpempő és wolfiporia extensa alapú professzionális kezelés)

13.500.-

Purexpert
(innovatív bőrtisztító professzionális kezelés)

12.900.-

 

Mesopen terapia

Tisztítás, fertőtlenítés, csiszolás, hatóanyagos mezo, UH, pakolás v. masszír

Látványos fiatalodás már egy alkalom után is sebészkés nélkül a legkorszerűbb fájdalommentes eljárással! Bőrünket nap mint nap számos stresszhatás éri (UV sugárzás, szmog, vegyi és egyéb környezetszennyező anyagok, dohányzás, stb.) amelyek mind hatással vannak a dermisre (irha) a bőrben. A bőrápoló készítményeknek át kell jutniuk az epidermisen (hámszövet), mielőtt elérnék az alsóbb bőrrétegeket. Azonban sok hatóanyagrészecske (pl.: vitaminok) túl nagy ahhoz, hogy behatoljon a bőrbe és elérje az irhát. A MESOPEN bőrmegújító rendszer biztosítja a speciális készítmények számára, hogy a felhámon áttörve közvetlenül az irhába jussanak. A kezelés több lépcsőben fokozza a bőr vitalitását és energia ellátását, miközben táplálja a sejteket, feltölti a mimikai és hajszál ráncokat.

A MESOPEN mezoterápiás kezelés minden Nő számára – kortól függetlenül- a legbiztonságosabb fiatalító kúra, ha a ránceltüntetés az arc megváltoztatása és sebészeti beavatkozás nélkül, extra hatóanyagok bejuttatásával történik. Szeretnénk mindenki számára elérhetővé tenni ezt a forradalmian új eljárást, amely mellékhatások nélkül ápol, szépít, ránctalanít.

Hatékony és kíméletes! A kezelés nem okoz fájdalmat vagy sérülést. Az eredmény azonnal, már az első kezelés után látszik! A hosszútávú eredmény érdekében javasoljuk a MESOPEN kezelést kúraszerűen végezni, 5 alkalommal, heti rendszerességgel. A MESOPEN  kúra átstrukturálja a bőrt, feltölti az irha és a bazális membrán vízkészletét, kisimítja a ráncokat.

saját tűvel

24.800.-

első tűvel

28.800.-

5+1 alkalmas bérlet

128.000.-

Savas hámlasztás

21.600.-28.800.-

Férfi arckezelés

20.200.-

Szempilla, Szemöldök, Bajusz

Szempilla festés (Thuya)

2.800.-

Szempilla festés hennával

4.800.-

Szempilla lifting

12.200.-

Szempilla Style (lifting és festés hennával)

15.500.-

Szemöldök igazítás

1.200.-

Szemöldök gyanta és szedés

2.200.-

Szemöldök festés (Thuya)

2.500.-

Szemöldök festés hennával

4.800.-

Szemöldök laminálás

12.200.-

Szemöldök Style (laminálás és festés hennával)

15.200.-

Bajusz szőkítés

2.200.-

Szempilla-Lifting

A szempilla-lifting gyengéden és finoman lágyítja, megnyújtja és kiemeli a szempillákat. A műszempillákkal és a hagyományos szempilla göndörítéssel ellentétben, amik a valódi szempillákat formálják, az új technika alapja egy szilikon védőréteg, ami a szempillákat a gyökértől megemeli de nem károsítja a szempillákat. Nem összekeverendő a régi szempilla dauerel.

Az eredmény lélegzetelállító: a szemei valósággal ragyogni fognak!

A megemelt és kifestett szempillák hosszabbnak és dúsabbnak látszanak.
Ezzel a természetes módszerrel műszempillák nélkül érhető el az azokkal azonos hatás.

Szempilla-lifting: 12.200.-

Szempilla építés

A műszempillák meghosszabbítják, dúsabbá és vastagabbá teszik az eredeti pillákat, ezáltal kiemelik a tekintetet. A tincses műszempillákkal ellentétben teljesen természetes hatás érhető el vele.  Ízlésének megfelelően többféle szempillaépítési technika közül választhat.  Az 1D-3D-4D-6D jelölés a technikát jelenti, amely meghatározza, hogy egy darab saját pillára, mennyi műszempilla kerül.

A műszempilla az emberi szempillához hasonló, nagyon puha anyagból (műanyag, mesterséges nerc, selyem) készül, amely természetesen ívelt. A szálakat a választott technikához mérten ragasztjuk, a szempillákhoz kiváló, orvosi minőségű, rugalmas ragasztóval, ezáltal a felragasztott pillák csak a természetes szempilla-cserélődéssel (1,5-2 hónap) távoznak.

Szempilla építés 1D

18.700.-

Szempilla építés 2D

23.100.-

Szempilla építés 3D

27.400.-

1D Szempilla töltés (2 hét/3hét)

11.500.-/14.400.-

2D Szempilla töltés (2 hét/3hét)

14.400.-/17.300.-

3D Szempilla töltés (2 hét/3hét)

17.300.-/20.200.-

Gyantázások

MultifleX – az 5. generációs wax!

Precíz designer wax, aminek az abszolút különlegessége, hogy innovatív összetevőinek köszönhetően, nem tapad a szőrszálakhoz (természetesen a bőrhöz sem), hanem ezeket körülöleli. Ezáltal, ez egy többirányúnak hívott wax, amihez egy speciális technika is társul.

A waxolni  kívánt felületen használjunk egy megfelelő előkezelőt, majd oda-vissza / körözös mozdulatokkal vigyük fel a waxot  egy spatula segítségével.  Miután ez megszilárdult és már nem tapad, egy határozott mozdulattal a waxolt  felülettel párhuzamosan, tépjük le a waxot. Ez történhet majdnem bármilyen irányban – a cél az hogy minél kíméletesebbek és hatékonyabbak legyünk. Letépő csík nélkül használandó!

Nem tartalmaz sem fenyőgyantát (colophoniumot), sem méhviaszt. Ezért elegendő kellemes hőfokra melegítenünk. A MultifleX biztos nem fogja égetni a vendég bőrét! Minden bőrtípusra használhatjuk. Szuper kíméletes – szuper eredmény! Próbáld ki Te is! Emeljük együtt
magasabb szintre a gyantázást!Két verzióban érhető el:Epres-málnás – káprázatos színnel és gyümölcs illattal Teafás – körömvirágos – színtiszta fehér – nyugtató és fertőtlenítő hatású – a legérzékenyebb bőrűeknek is!

Szemöldök, bajusz, áll

2.200.-

Arc részek (homlok,halánték,orca,pajesz,orr,fül,áll)

1.800.-

Kar félig

2.800.-

Mellkas

7.800.-

Nagy bikini vonal Just Wax gyantával

4.800.-

Láb térdig

4.400.-

Fenék

1.900.-

Comb hátul

2.800.-

 

Lább térdig + Comb hátul

7.200.-

Teljes arc

6.300.-

Hónalj

2.800.-

Hónalj

2.800.-

Kar végig

4.400.-

Kicsi bikini vonal

3.300.-

Brazil (teljes intim)

7.800.-

Láb végig

6.900.-

Has csík

1.900.-

Kavitációs (zsírbontó) testkezelés

A kavitáció egy fizikai jelenség, mely akkor következik be, ha egy anyag folyadék fázisból – a nyomás esése következtében – hirtelen gáz fázisba megy át. A kavitációs kezelés során alkalmanként 2-3 centiméter zsír is “leolvadhat” a has, csípő, comb, lovaglónadrág, fenék, vagy a felkar területén felhalmozódott és lerakódott “makacs” zsírfeleslegből.

Ez a FORRADALMIAN ÚJ KEZELÉSI MÓD maximális biztonsággal alkalmazható az alábbi problémákra:

–       narancsbőr (cellulit) kezelésére
–       zsírpárnák eltűntetésére
–       a nyirokkeringés javítására

A KEZELÉS MENETE
A kezelés teljesen fájdalommentes, ezért ellentétben a sebészi beavatkozásokkal itt nincs szükség altatásra, érzéstelenítésre. Egészségtudatos táplálkozás és mozgás mellett csak a kívánatos területekről történik a zsírszövet csökkenése.
A kavitációs kezelés a zsírsejtek lebontásával, számuk végleges csökkentésével fejti ki hatását. A zsírbontás a zsírsejtek hatékony roncsolása által jön létre a környező szövetek, erek és idegek károsítása nélkül.

Kavitációs  zsírbontással egy kezelés során egy testtáj3X15p összesen 45percen keresztül kezelhető, minimum 3 naponta. Az alkalmazott kezelések száma általában 6-10 alkalom, mely függ Vendégünk testalkatától, a bőralja zsírtartalmának vastagságától, kötőszövetétől, narancsbőr fokától és az egészségügyi állapotától. Mindezeket figyelembe véve, INGYENES ÁLLAPOTFELMÉRÉSEN kínáljuk fel a személyre szabott kezelési tervet.

AMI A KEZELÉS UTÁN TÖRTÉNIK, TÁPLÁLKOZÁS
A kezelést követően – annak részeként , a szintén fájdalommentes- vákuumos nyirokmasszázst ajánlott végrehajtani, mely segíti a feloldott zsírszövet gyors eliminációját.

A tökéletes eredményhez szükséges a kezelést követő 3 napban a cukor és szénhidrát bevitelének mellőzése. Jelentősen, 2.5-3.5 literre kell növelni a napi folyadék bevitelt és minimálisan 30 perc mozgást be kell iktatni a napi programba! Ez a mozgás séta is lehet. Diéta betartása (pl.: paleolit, mediterrán diéta) mindenféleképp szükséges.

Ellenjavallatok :
–    keringési zavarok
–    helytelen májműködés, vesemüködés
–    súlyos cukorbetegség (diabetes)
–    belső és középfül panaszok (kezelés zajának elviselése miatt)
–    fém a testben a kezelni kívánt terület közelében, protézis, vagy pacemaker
–    láz vagy a kezelni kívánt területen gyulladás
–    bőrbetegségek a kezelni kívánt területen
–    terhesség, szoptatás

A kavitációs zsírbontást elsősorban azoknak ajánljuk , akiknél a test bizonyos területein lerakódott zsírfelesleg szinte ledolgozhatalan, mert nem reagálnak a diétára vagy a testmozgásra, akik nem tudják beiktatni a heti rendszeres mozgást életükbe.

Nincs gyógyulási idő, akár ebédszünetben is elvégezhető a kezelés. A vendég a kavitációs zsírbontás után minden kikötés nélkül folytathatja a megszokott napi tevékenységeit.

Gyors és hatékony zsírbontást szeretnél akkor a kavitációs kezelés
Neked is megoldást jelenthet!

1 alkalom/terület

10.800.-

5+1 bérlet

54.000.-

10+3 bérlet

108.000.-

IPL-SHR lézeres szőrtelenítés

Vadonatúj IPL-technológia: SHR – Szuper szőrtelenítés

Megjelent a legmodernebb szőrtelenítési eljárás, az SHR-IPL-technológia. Az SHR „Super Hair Removal”-t, vagyis szuper szőrtelenítést jelent. MI az elsők között vezettük be Magyarországra a német precizitással továbbfejlesztett SHR-technológiát. Az eredetileg Amerikában 8 évvel ezelőtt publikált ötletet adaptálni kellett a lézer- illetve IPL-készülékekre és ki kellett kísérletezni a leghatékonyabb paramétereket, beállításokat. Megjelentek olyan gépek, melyek nem váltották be a hozzájuk fűzött reményeket, de a német gyártónk, a FOREVER-HAIRFREE, a világhírű német innovativitással kicsiszolta a technikát, majd 1 éven át tesztelte, és a kiforrott technológiával lépett a
piacra. 

Az SHR ötvözi a lézer- és az IPL-technológia előnyeit és sokkal jobb eredményeket nyújt, mint
bármely korábbi IPL készülék (IPL+RF, E-light stb.)

Valóban forradalmian új szőrtelenítési technika?

Azok számára, akik már eddig is ismerték és kipróbálták IPL-technikánkat, nem fog olyan nagy meglepetést okozni az új SHR szőrtelenítési módszerünk, hiszen hozzászoktak ahhoz, hogy nálunk mindig a legmodernebb eljárással találkoznak. Mi már az elmúlt egy évben is a legkifinomultabb, legkíméletesebb és leghatékonyabb IPL-technikát alkalmaztuk. Kutatóink és fejlesztőink révén mindig is a legkorszerűbb megoldásokkal rendelkeztek gépeink. Ilyen korszakalkotó lépések voltak:
– aktív hűtés a kezelőfej kristályfelületén (7,5 cm², -4 – 0 °C) – kíméli, nyugtatja a bőrt az
intenzív hőimpulzusokkal szemben; (az átlagos IPL készülékek nem rendelkeznek hatékony
hűtéssel, így nem is képesek a magas fényimpulzusok biztonságos alkalmazására)
– vízszűrő a 950-1200 nm-es infravörös tartomány kiszűréséért – megakadályozza, hogy a
fény elnyelődjön a bőrünk vízmolekuláiban, csökkentve az égés veszélyét;
– magas energiaszint egészen 50 J-ig a hatékony kezelésekért mind a szőrtelenítés, mind a
hajszálérkezelés és a pigmentfoltok eltávolítása esetén (a legtöbb IPL készülék csupán 20-25
J/cm² energia kibocsátására képes)
– nagyteljesítményű kondenzátorok az energia tárolására és a sűrű impulzus-ismétlés meg
a gyors kezelés érdekében
– hosszú, 8-10-es impulzus-sorozatok a kíméletesebb kezelésekért, lehetővé téve a magas
energiaszint csökkentését, ami a fájdalmas csípő, szúró, ütő érzésekért volt felelős minden
egyes villanásnál
– speciális beállítások minden bőr- és szőrtípusra – nálunk a szőke szőr és a sötét bőr
eddig sem volt akadály!
– Orvos-kozmetikai IPL készülék, mely kifinomultabb kezeléseket tesz lehetővé még a
lézeres szőrtelenítésnél is

Sokan kénytelenek most az új SHR-technológiát egy óriási, korszakalkotó előrelépésként feltűntetni
elavult gépeikhez képest. Természetesen a mi partnereink és vendégkörünk számára is jelent néhány jelentős újdonságot az SHR-technológia.
– Fájdalommentes kezelés!
– Napozás és szoláriumozás ezentúl nem akadály
– Nyáron is végezhető a szőrtelenítés
– Még hatékonyabb kezelések,
– Nagyobb eredményesség a szőke és pihe szőröknél
– Gyors kezelés nagy felületeken is
– Mozgó kezelőfej

Hogyan képes mindezt elérni az SHR-IPL?

A hagyományos IPL-szőrtelenítéshez képest az SHR már csak 50 %-ban támaszkodik a fénynek a szőrszál melaninjában való elnyelődésére, 50 %-ban a szőrtüszőt tápláló és körülvevő szövetek felhevítése révén pusztítja el a mátrixsejteket.

A tápanyagot szállító erek és a bőrszövetek felhevítését alacsony energiájú sokszoros fényimpulzusok ismételt kibocsátásával érjük el. A fényimpulzusok 3-10 Hz-es frekvenciával ismétlődhetnek, tehát másodpercenként akár 10 villanási sűrűséggel, 60 másodperc alatt pedig
(60×10) 600 villanással. A folyamatos és sűrű villanás teszi lehetővé, hogy a fájdalomért és a fényterhelésért felelős energiaszintet jelentősen lecsökkentsük: 16-19 J-ra. Nálunk ez a kedvező eredmény a folyamatos kutatások és fejlesztések révén 1 év alatt 3 lépcsőben valósult meg: a kezdeti 38-42 J-ról a hosszú villanási ciklusokkal 28-32 J-ra csökkenthettük az energiaszintet, most pedig 16-19 J-ra a hatékonyság megtartása, sőt fokozása mellett.

A follikulus (szőrtüsző) koagulációjához szükséges immáron 45 °C körüli hőmérsékletet tehát a bőr folyamatos és fokozatos felhevítésével érjük el a kezelőfej szisztematikus mozgatásával úgy, hogy egy-egy területre egymást követően 8-10-szer térünk vissza. A mozgásban lévő fej használatát a szakzsargon „in motion”-nek („in Bewegung”) nevezi. A kezelésből kihagyott sávok, területek részaránya így – még a kevésbé türelmes kezelők esetében is – minimálisra csökkenthető.

Mit érez a vendég?

A páciens a kezelés alatt semmilyen fájdalmat nem érez, hanem csak egy fokozódó melegséget, majd egy enyhe bizsergő érzést, ami azt jelzi, hogy a hő dolgozik a bőrben. Összességében egy gyorsabb, kellemesebb kezelésben van része.

6.Kezelendő területek

hónalj 8.400.-
bikinivonal 8.400.-
lábszárak 27.000.-
bajusz(felső ajkak) 3.600.-
áll(szakáll) 4.200.-
áll-bajusz 7.200.-
teljes arc 10.800.-
alkarok 12.000.-
felkarok 9.200.-
kézfejek és ujjak 6.000.-
teljes karok 20.400.-
teljes intim 16.800.-
far 10.800.-
nyak hátul 8.400.-
combok 24.000.-
lábfejek,ujjak 6.000.-
teljes lábak 45.600.-
mellkas 22.800.-
vállak 10.800.-
hát(férfi) 34.800.-
hát-vállak 42.000.-
mellbimbó körül 4.800.-
hascsík(köldök alatti csík) 6.000.-

Bőrfiatalítás

arc teljes

18.000.-

nyak

10.800.-

dekoltázs

18.000.-

kézfejek

10.800.-

 

AKTUÁLIS AKCIÓINK

BÉRLET AKCIÓK

5+1 Bérlet AKCIÓ: Ötöt fizet 1-et ajándékba kap.
10+3 Bérlet AKCIÓ: Tíz bármilyen szolgáltatásra megvásárolható, hármat kap ajándékba.
(Bármilyen szolgáltatásra megvásárolható a bérlet.)

 

Fotók a szalonról

Fodrászat, Kozmetika, Műköröm, Manikűr, Pedikűr a Hűvösvölgyben

Nyitvatartás

Hétfő - Péntek:
8:00 - 20:00

 

Szombat:
9:00 - 18:00

 

Vasárnap:
Zárva

Írj nekünk!

5 + 6 =

HÍvás
Útvonalterv